İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu atadı! İşte başkan danışmanı olan 3 isim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlık koltuğuna oturmasının ardından yeni ekibini de oluşturan Ekrem İmamoğlu 3 ismi başkan danışmanı olarak atadı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu atadı! İşte başkan danışmanı olan 3 isim

Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturmasının ardından istifalar art arda gelmişti. İmamoğlu bu istifaların ardından boş kalan koltuklar için bomba isimler açıklamıştı.

Bu isimlerin yanı sıra başkan danışmanlığı için de 3 isim açıklanmıştı. Peki İmamoğlu'nun başkan danışmanı olarak atadığı isimler kimler?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Yiğit Duman ve Ertan Yıldız'ı başkan danışmanları olarak atadı. 

Başkan danışmanı olarak atanan isimlerde biri olan Murat Ongun'u seçim kampanyası döneminde de sıkça gördük İmamoğlu'nun yanında...

MURAT ONGUN KİMDİR?

Eski bir gazeteci olan Murat Ongun  en parlak günlerini Ufuk Güldemirli günlerinde Habertürk kanalında geçirdi. Habertürk ekranlarına en çok çıkan, ana haberleri sunan kişi Murat Ongun’du. Ufuk Güldemir hayatını kaybedince Habertürk satılınca bir süre ortalarda görülmedi. Sonrasında bir internet sitesiyle haberciliğe döndü. Yanında yine Habertürk ekibinden Aynur Tezel ve başka bazı arkadaşları vardı.

Neredeyse 12 yıl önce girişilen bu internet serüveni uzun soluklu olmadı.

Murat Ongun bunun dışında, bir süre Cem TV Genel Müdürlüğü de yaptı ve Star TV'de Uğur Dündar yönetiminde de çalışmış bir gazeteci olarak biliniyor.

Yorumlar