İSTANBUL

Devlet Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu'nun 'Her şey çok güzel olacak' sloganına tepki

Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" sloganının yanlış olduğunu söyleyen MHP lideri Bahçeli, seçimle ilgili paylaşım yapan sanatçılara da tepki gösterdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Devlet Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu'nun 'Her şey çok güzel olacak' sloganına tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iftarda bir araya geldiği basın mensuplarına seçim tartışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Son günlerdin en çok tartışılan konularından olan ünlülerin İmamoğlu'na destek paylaşımlarına da değinen Bahçeli, "2014-2013 yıllarında Emre Uslu denen bir kişinin sloganı bu. Twitter'da da var, her şey çok güzel olacak. Şimdi bunu herkes kullanıyor. Slogan çok yanlış" dedi.

'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK' DİYEN FETÖ'CÜLER, PKK'LILAR VAR''

Bahçeli, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun "Her şey çok güzel olacak" sloganına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"2014-2013 yıllarında Emre Uslu denen bir kişinin sloganı bu. Twitter'da da var, her şey çok güzel olacak. Şimdi bunu herkes kullanıyor, bazıları da kullandı. Bir de bütünleşenler var. Kimler var mesela? Güroymak'a giderken orada Norşin olarak isim değişikliğini ifade edip, 'Her şey çok güzel olacak' diyen bir eski Cumhurbaşkanı var. FETÖ'cüler var, PKK'cılar var, siyasette çok değişik beklentiler içinde olanlar var. Slogan çok yanlış"

SANATÇILARA TEPKİ

Bahçeli'nin hedefinde "Seçim ortamına dönmek kaygı verici" diyen TÜSİAD, İmamoğlu'na destek mesajı veren sanatçılar ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak da vardı.

MHP lideri şöyle konuştu:

''Siyasi krizi tahrik edici konuşmayı TÜSİAD alışkanlık haline getirmiştir. Şimdi bir başkan çıkmış bir cümle sarf ediyor. Böyle şey olmaz. Yazık bu memlekete. TÜSİAD'ı halk da kabul etmiyor alternatifleri de doğmuştur.

"Cumhur İttifakı'nın sloganı ne olmalı?" sorusu üzerine Bahçeli, "Bana ille de bir slogan diyorsanız, İstanbul'da bu kadar gürleyen havada, yağmur bereket varken, 'yıldırımlar çaksın' derim." dedi.

''CEM YILMAZ'I BUNDAN SONRA SEVEMEM''

Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Ben Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem.

GALATARASAY'A ÇAĞRI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'ın Ekrem İmamoğlu destek açıklamarına sert tepki göstererek, “Galatasaray yönetimi o şahsı aforoz etsin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar