İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan sanatçılara çağrı

Bir grup sanatçı, YSK'nın İstanbul seçimlerini yenilemesi ve Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını geri almasının ardından, sosyal medyada 'Her şey çok güzel olacak' etiketi ve sloganıyla İmamoğlu'na destek verdi. Bunun ardından başka bir grup ünlü isim bu desteğe tepki gösterdi. Tüm bunlar yaşanırken İmamoğlu kendisine destek veren ünlülere yeni bir çağrıda bulundu.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'ndan sanatçılara çağrı

YSK'nın İstanbul seçimlerini yenilenmesinin ardından İmamoğlu, "Artık konuşma vakti. Sanatçı da konuşacak, iş insanı da konuşacak" dedi. Sonrasında ise sanatçılar tarafından sosyal medyada #herşeygüzelolacak paylaşımları yapıldı. 

 Ekrem İmamoğlu, sanatçılara yeni bir mesaj daha gönderdi. İmamoğlu "Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'da yenilenecek seçimle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, kendisine "Her şey çok güzel olacak" paylaşımlarıyla destek veren sanatçıları kastederek şunları söyledi:

"Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen"

Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen. Her şey çok güzel olacak.

Yorumlar