BÜYÜKÇEKMECE

AK Parti'deki kibir borsası çökertiliyor mu?

Başakşehir'den İBB'ye terfi etmişti Mevlüt Uysal. Sade, kibirden uzak bir kişiliğe sahip olan Mevlüt Uysal, emaneten oturduğu koltuğun hakkını vermek için gecesini gündüzüne katarak sadece çalıştı. Zihninde adaylık veya başka bir kurnazlık yoktu, o emanete hıyanet etmemenin derdindeydi.

AK Parti'deki kibir borsası çökertiliyor mu?

İnternethaber yazarı Hadi Özışık, AK Parti'deki kibir borsasının yavaş yavaş çöktüğü görüşünde. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı örnek olarak gösteren Hadi Özışık yazısına şu sözlerle devam ediyor:

"AK Parti'deki kibir borsası çökertilecek mi?" videomda kibrin esareti altına giren kimi belediye başkanlarının tekrar aday gösterilmesi halinde olacaklara dikkat çekmiştim hatırlarsanız. 

Önemli temizlik yapıldığını söyleyebilirim!
Tayyip Bey, kibir borsasının kahramanlarını tek tek ayıkladı AK Parti'den. Twitter'da sabahtan akşama artistik pozlar veren kim varsa hepsinin üzerini çizdi ve bir güzel ayar çekti. 

Çok örnek var,  bir kez daha deşifre edip, onları mahçup etmeye gerek yok. Biz önümüze bakalım,  kimin kim olduğuna, nasıl başardığına, nasıl kazandığına ve en önemlisi kibir borsasının çökertilmesine destek olanlara bakalım. 

Mevlüt Uysal'ı konuşalım mesela. Bir tek gün, evet bir tek gün bırakın İstanbul'u, herhangi bir ilçeden aday olduğunu duydunuz mu? İstese, istediği ilçeden aday olabilirdi. İstemedi, istemediği gibi, gitti en zor kazanabileceği bir ilçeyi istedi Reis'ten, Büyükçekmece'ye talip olduğunu söyledi fikri sorulduğunda... 

Mevlüt Uysal'la konuşma imkânı buldum dün. "Kolay olanı herkes ister, önemli olan zoru başarmaktır" dedi. Büyükçekmece'yi alacağına inanıyor. Zor bir seçim olacağını kabul ediyor ama inancını kaybetmiyor ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a güveniyor. "Ben"den uzak herkese, her kesime dokunmayı düşünüyor:

"Milletin kalbine giden yolu biliyorum."

Mevlüt Uysal gibi, milletin kalbine giden yolda herkes yürüse, AK Parti'nin İstanbul başta olmak üzere, tüm Türkiye'de işi zor değil.Aksi takdirde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi, duvarın öteki yarısı yıkılır ve herkes altında kalır. 

Umarım gelenler, gidenleri aratmaz!

İstanbul'u konuşmaya devam edeceğiz. 

Not: Hadi Özışık'ın videolarını www. youtube.com/hadiozisik adresinden izleyebilirsiniz.

Yorumlar