İSTANBUL

Mevlüt Uysal yeni yıla seçim bölgesinde girdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, yeni yıl öncesi seçim bölgesinde ziyaretlerde bulundu.

Mevlüt Uysal yeni yıla seçim bölgesinde girdi - Sayfa 1

Mevlüt Uysal, yeni yıla Büyükçekmece’de girdi. Büyükçekmece Devlet Hastahanesi’nde sağlık çalışanları ve hastaları ziyaret edip, yeni yıllarını tebrik eden Uysal, daha sonra itfaiye teşkilatına ziyarette bulunarak, vazife başındaki kahraman itfaiye personellerinin yeni yılını kutladı.

Mevlüt Uysal yeni yıla seçim bölgesinde girdi - Sayfa 2

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, yeni yıl öncesi Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’ne ve İstanbulİtfaiyesi Mimar Sinan İtfaiye İstasyonu’na ziyaretlerde bulundu.

Mevlüt Uysal yeni yıla seçim bölgesinde girdi - Sayfa 3

HASTALARA ACİL ŞİFALAR DİLEDİ
Başkan Uysal’ın,yeni yıl öncesi ziyaretlerinin ilk durağı Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi oldu. Hastane yetkilileri ve tüm sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik eden Uysal, daha sonra hastaları tek tek ziyaret etti.

Mevlüt Uysal yeni yıla seçim bölgesinde girdi - Sayfa 4

Çocuk kliniğinde muayene edilen çocuklarla yakından ilgilenerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Tedavi gören vatandaşları odalarında ziyaret edip, doktorlardan bilgi aldı.