BEŞİKTAŞ

Sokaktaki can dostlarımız Beşiktaş’ta güvende!

Beşiktaş Belediyesi, soğuk hava ve kar yağışının iyice kendini hissettirdiği bu günlerde sokakta yaşayan hayvanları unutmadı. Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler hayvanlara mama desteği sağlarken rutin sağlık kontrollerini de hayvan ambulansında anında gerçekleştiriyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Sokaktaki can dostlarımız Beşiktaş’ta güvende!

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava sonrası belediye ekipleri, hem vatandaşların hem de sokakta yaşayan hayvanların ihtiyaçlarına koşuyor.

Vatandaşların mağdur olmaması için 44 araç ve 180 personelle sahada olan karla mücadele ekipleri dışında, Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de "Sokak Hayvanları Ambulansı" ile Beşiktaş’ın tüm noktalarında kedi ve köpeklere ulaşarak onlara mama desteğinde bulunuyor.

Sağlık sorunları olan can dostlarımızla da yakından ilgilenen ekipler, "Mobivet" aracıyla anında hayvanların tedavilerini gerçekleştiriyor.

Sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili açıklamada bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Soğuk kış günlerinde Beşiktaş’ta sokaklarımızı paylaştığımız can dostlarımızın da ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oluyoruz. Desteğimize ihtiyaç duyan sokak hayvanları için sizler de belediyemizle iletişime geçebilirsiniz" dedi.

Yorumlar