BEŞİKTAŞ

Rıza Akpolat’tan belediye personeline yeni yıl ziyareti

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediye personeline yönelik yeni yıl ziyaretlerine devam ediyor…

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Rıza Akpolat’tan belediye personeline yeni yıl ziyareti

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 2019’u geride bırakacağımız bu son günlerde belediyemize bağlı birimlere yeni yıl ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Rıza Akpolat, bugün sahada çalışan Temizlik İşleri ve Fen İşleri personeliyle bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Akpolat, yağmur çamur demeden Beşiktaş halkına hizmet vermek için özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti; yeni yılın herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yeni yıl ziyaretleri kapsamında daha önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimizi, Engelli Koordinasyon Merkezi üyelerimizi ve kreşlermizi ziyaret ederek çocuklara hediyeler dağıtmıştı. Başkan Akpolat’ın bugünkü durağı Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Garajı oldu. Daha temiz bir Beşiktaş için 7/24 hizmet veren temizlik personeline teşekkürlerini sunan Başkan Akpolat, tüm çalışanların yeni yılını kutladı.

Belediye personelinin çalışma koşullarının ve yaşam alanlarının iyileştiğini belirten Akpolat, şunları söyledi:

"Sizlere vaat ettiğimiz, yapacağımızı söylediğimiz bütün meseleleri yavaş yavaş çözüyoruz. Öncelikle sizlerin çalışma koşullarının düzeltilmesi konusunda hızlı bir çalışmaya başladık. Hızlı bir şekilde bu yaşam alanını düzenlemeye çalışıyoruz ve daha iyi bir noktaya getireceğiz. Sosyal belediyecilik yapacağız; önümüzdeki dönemde Beşiktaş halkının refahını düşünerek onların eksikliklerini gidereceğiz ve yaşam koşullarını düzeltmek noktasında önemli çalışmalarımız olacak. Sosyal yardımlar, burslar bu gibi konularda önemli bir dönemi başlatıyoruz. Bu hizmetleri kendi çalışma arkadaşlarımıza da vereceğiz. Son olarak 2020 yılının sizlere ve ailelerinize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum."

Başkan Akpolat’ın ikinci durağı ise Fen İşleri Garajı oldu. Burada personelle teker teker tokalaşarak herkesin yeni yılını kutlayan Akpolat, çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Akpolat, ziyaretleri sonrasında personelimizle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar