ZEYTİNBURNU

AK Parti Zeytinburnu adayı Ömer Arısoy’dan kentsel dönüşüm açıklaması

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütün imkanlarını kullanarak yaşadığımız evlerin depreme daha dayanıklı hale getirilmesi konusunda bir seferberlik başlatacağız” dedi.

AK Parti Zeytinburnu adayı Ömer Arısoy’dan kentsel dönüşüm açıklaması

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nde AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı Reşide Yüksel’in tanıtıldığı Orta Asyalı Hemşeri Buluşması programına katıldı.

Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm konusuyla ilgili bir konuşma gerçekleştiren belediye başkan adayı Ömer Arısoy, “Önümüzdeki dönemde Zeytinburnumuzda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bütün imkanlarını kullanarak yaşadığımız evlerin depreme daha dayanıklı hale getirilmesi konusunda bir seferberlik başlatacağız” dedi.

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala vatandaş temaslarını sıklaştırdı.

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, 58. Bulvar Caddesi’ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarını(İSMEK) ziyaret etti. Kursiyerler ve öğretmenlerle hasbihal etti. Bir kursiyerin pazar yerleri ile ilgili sorusunu yanıtlayan Arısoy, pazar kültürünü yaşatarak sabit kapalı pazar yerleri için çalışacağını ifade etti.

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine katılan Arısoy, doktorlarla bir araya geldi. Doktorluğun kutsal bir meslek olduğunu belirterek doktorların gününü kutladı.

AK Parti Zeytinburnu Adayı Arısoy, Zeytinburnu Belediyesi’nin ilk Belediye Başkanı Muzaffer Çavuşoğlu’nun düzenlediği programda Rumelili vatandaşlarla buluştu. Bu zamana kadar hiçbir belediye başkan adayına destek vermediğini belirten Çavuşoğlu, “Ben kendisini tanıdım. Zeytinburnu’na çok iyi bir belediye başkanlığı yapacağına inanıyorum” dedi.

Yorumlar