YEREL HABERLER

Üsküdar'da İki oğlunu öldüren babanın cezası belli oldu

Üsküdar'da 21 ve 22 yaşındaki iki oğlunu öldüren cani babanın cezası belli oldu. Mahkeme indirime gitmezken Aslan Güleryüz'e iki kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl ceza verdi.

Üsküdar'da İki oğlunu öldüren babanın cezası belli oldu

İstanbul haberleri- ÜSKÜDAR'da 21 ve 22 yaşlarında iki çocuğunu öldüren birini de yaralayan Aslan Güleryüz, "Alt soydan yakın akrabayı kasten öldürme" suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet, "Alt soydan yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs" suçundan da 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, suçun işleniş biçimini ve sanığın suçtan sonraki davranışlarını gerekçe göstererek cezalarda herhangi bir indirime gitmedi. Karar öncesi son sözleri sorulan Aslan Güleryüz, "Ben bu işi isteyerek yapmadım. Çok pişmanım. Bu olaya neden olan Mustafa Güleryüz ve Songül Güleryüz'dür" dedi.

SON SÖZLERİ SORULDU

Son savunması sorulan Aslan Güleryüz, yargılama aşamasındaki ifadelerini tekrar ettiğini belirterek, "Pişmanım" dedi. Ardından karar verileceği söylenerek son sözleri sorulan Güleryüz, "Ben bu işi isteyerek yapmadım. Çok pişmanım. Bu olaya neden olan Mustafa Güleryüz ve Songül Güleryüz'dür" dedi.

Yorumlar