YEREL HABERLER

Ümraniye'deki cinayet yasak aşk çıktı

ÜMRANİYE'de 28 Ocak'ta işlenen cinayetin altından yasak aşk çıktı. Polis ekiplerinin aylar süren araştırması sonuçlandı. Kocasının dönüş saatini aşığına bildiren kadın kocasının öldürülmesine sebep oldu. Şüpheliler cenaze namazına bile katılmış.

Ümraniye'deki cinayet yasak aşk çıktı

ÜMRANİYE'de işlenen cinayetin altından yasak aşk çıktı. Barış K.'nın öldürülmesinin ardında eşi ve aşığı çıktı.

Kocasının eve dönüş saatini aşığına bildiren Şerife K. 1 yıldır yasak ilişki yaşıyormuş. Üstelik sevgili başka bir kadınla evli!

CİNAYETİN PERDE ARKASI:Ümraniye'de Barış K'nin (37) öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan aralarında eşi ve birlikte olduğu öne sürülen kişinin de bulunduğu 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, 28 Ocak saat 00.40 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi Aziz Mahmut Hüdai Caddesi'ndeki evine, garson olarak çalıştığı restorandan dönen Barış K, tabancayla başına ateş açılması sonucu hayatını kaybetti.

Polis, İstanbul'da 4 ve Tokat'ta belirlenen adreslere 22 Nisan'da düzenlediği eş zamanlı baskında cinayete ilişkin 5 şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerden birinin Barış K'nin eşi Şerife K. (30), cinayet zanlısının da Şerife K'nin birlikte olduğu öne sürülen Zafer Kürşat Ö. (34) olduğu bildirildi.

Kocasının dönüş saatini aşığına bildirmiş

Şerife K. ve Zafer Kürşat Ö'nün yaklaşık bir yıldır ilişki yaşadıkları, Barış K'yi öldürmek için plan yaptıkları, Şerife K'nin, zanlıya kocasının işten dönüş saatini bildirdiği ve olayın gerçekleştiği iddia edildi.

Sevgilisi de başka biriyle evliymiş

Şerife K'nin 7 ve 11 yaşında iki çocuğunun bulunduğu, Zafer Kürşat Ö'nün de başka biriyle evli olduğu, 2 çocuğunun olduğu belirtildi.

Cinayet günü Tokat'ta bir arkadaşının yanında olduğu öğrenilen Şerife K'nin arkadaşları Elmas D, Hacer Y. ve Fatih Y. de gözaltına alındı.

Şüpheliler cenaze namazına da katılmış

Şüphelilerden Şerife K. ve arkadaşlarının da Barış K'nin cenaze törenine katıldıkları öğrenildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorumlar