YEREL HABERLER

Uçuma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı bulundu mu? İSKİ de çalışma yürütüyor

Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları aralıksız sürüyordu. Peki uçuruma düşen AA muhabiri bulundu mu? Arama çalışmalarında son durum ne?

Uçuma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı bulundu mu? İSKİ de çalışma yürütüyor

 AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düştü. 7 gündür Nişancı'ya ait herhangi bir ize ratlanmadı.  Arama çalışmalarının 7'nci gününde olayın gerçekleştiği bölgenin 1 kilometre gerisinde oluşturulan bentte, deredeki suyun sağlıklı tahliye edilebilmesi ve arama yapılacak alanda su akışının en az seviyeye indirilebilmesi için çalışmalar yürütülüyor. Bölgede ekiplerin faaliyetleri sürüyor. İSKİ de çalışmalara destek veriyor.

Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları devam ediyor.

Nişancı'yı arama çalışmalarının 7'nci gününde olayın gerçekleştiği bölgenin 1 kilometre gerisinde oluşturulan bentte, deredeki suyun sağlıklı tahliye edilebilmesi ve arama yapılacak alanda su akışının en az seviyeye indirilebilmesi için ekiplerin faaliyetleri sürüyor.

Yorumlar