YEREL HABERLER

Şehir Üniversitesi borçlarına rağmen neler yapmış neler!

Günlerdir konuşulan Şehir Üniversitesi meselesinde İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, neler anlattı neler. Meğer milyonlarca borcu olan Şehir Üniversitesi elindeki var olanı da böyle saçmış!

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Şehir Üniversitesi borçlarına rağmen neler yapmış neler!

Haber Global ekranlarında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde izleyiciyle buluşan 'Eşit Ağırlık' programında Şehir Üniversitesi'nde yaşananlar konuşuldu.

Hadi Özışık, "Üniversitede 20 liralık drama yastığı teklifi geliyor. Ömer Dinçer bunu çalıştıkları firma 50 liradan satıyor 'ordan alın' diyor. Tüm öğrencilere bir milyon dolara mal olan bilgisayar dağıtılıyor. Araç kiralama için yaklaşık 2 milyona yakın masrafı var." dedi.

"BORCUN VARKEN BİLGİSAYAR DAĞITIYORSUN"

Üniversitede 20 liralık drama yastığı teklifi geliyor. Ömer Dinçer bunu çalıştıkları firma 50 liradan satıyor ordan alın diyor. Tüm öğrencilere bir milyon dolara mal olan bilgisayar dağıtılıyor. Senin borcun var. Sen bana borcunu vadesi gelmiş geçmiş borcunu vermezken üniversitede 1 milyonluk bilgisayar dağıtıyorsun.

"ÖĞRENCİLERİ ORGANİZE EDEN DAVUTOĞLU'NUN KIZI"

Davutoğlu günlerdir "Benim bu işlerle alakam yok, beni mağdur ediyorlar" diyor. Ama üniversitenin içindeki yazışmalara baktığımızda öğrenciler yürüdü o öğrencileri organize eden Ahmet Davutoğlu'nun kızı. Mail ile göndermiş herkese. Davutoğlu şunu söyleyebilirdi; "Kızım sen kenarda dur" diyebilirdi. Kızı başı çekiyor.''

Yorumlar