YEREL HABERLER

Seçim krizinde CHP sözcülerinin Amerika ile dil birliği!

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk; ''Kemal Kılıçdaroğlu’nun dili, gidip Amerika’da ve Almanya’da habere kaynak olmuş farkında mısınız?'' diye sorduğu yazıda seçim krizinde yaşananlara dikkat çekti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Seçim krizinde CHP sözcülerinin Amerika ile dil birliği!

İNTERNETİSTANBUL/ Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, 31 Mart seçimleri sonrasında yaşananları köşesine taşıdığı yazıda, Ekrem İmamoğlu ve CHP'lilerin söylediklerinin yurtdışından yapılan açıklamalarla aynı dile sahip olduğuna dikkat çekti.

Hasan Öztürk, ''Binali Yıldırım ve Ak Parti sözcülerinin demokrasi, şeffaflık ve hukuki süreç vurgulu açıklamalarıysa yine dışarıdan gelen açıklamalarla perdeleniyor. Oysa mahallemizdeki kavga ve tartışmada bile dışarıdan karışılmasını istemeyen biz değil miydik?'' diye sordu.

CHP'li Faik Öztrak'ın 'sivil darbeden' bahsettiği açıklamaların benzerinin Alman Der Spiegel'den geldiğini hatırlatan Hasan Öztürk; “Erdoğan karar vermek zorunda: İstanbul ve Ankara’yı kaybetmeyi kabullenecek mi? Ya da seçimi iptal ederek isyan riskine mi girecek?” sözlerinin düpedüz Türkiye demokrasisine sabotaj olduğunu söyledi.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

Yorumlar