YEREL HABERLER

Ramazan ayında İstanbul'da pide fiyatları ne olacak? Ekrem İmamoğlu açıkladı

İSTANBUL'da ramazan pidesinin 3 TL'den satılacağının duyurulmasından ardından gözler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çevrildi. İmamoğlu, pide zammıyla ilgili bakın neler söyledi...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ramazan ayında İstanbul'da pide fiyatları ne olacak? Ekrem İmamoğlu açıkladı

Ramazan pidesi İstanbul'da 3 TL'den satılacak. Fırıncılar Federasyonu'nun bu açıklaması, ramazan öncesi herkesin tepkisini çekti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da pide zammıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Pide fiyatlarıyla ilgili yetkili kurumun belediye olmadığını söyleyen İmamoğlu, perşembe günü halkın makul fiyatlarda pide alabilmesini sağlayacak projeyi açıklayacağının müjdesini verdi.

Ramazan ayında İstanbul'da pide fiyatları ne olacak? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Pide fiyatlarıyla ilgili biliyorsunuz yetkili olan kurum belediye değil. Ancak belediye olarak şunu yapabiliyoruz. En azından vatandaşımızın makul fiyatlarla pide alabilmesini sağlamak adına Halk Ekmek bu konuda çalışma yapıyor. Onu da perşembe günü sizlerle paylaşacağız. Umuyorum, vatandaşımızı memnun edecek makul fiyatla pide sunacağız. Diğer unsurların yaptığı çalışmanın, özellikle ticaret odasının meclisine sunulduğunu biliyorum. Tahmin ediyorum o da bu hafta sonuçlanır. Biz, Halk Ekmek'le daha önceki yıllarda nasıl hizmet vermeye devam ediyorsa, aynı şekilde devam edecek'' dedi.

Yorumlar