YEREL HABERLER

Okullar Arası Okçuluk Turnuvası sona erdi

İstanbul'da ''Okçuluk Benim Sporum Projesi'' kapsamında düzenlenen Okullar Arası Okçuluk Turnuvası tamamlandı. Beyoğlu Belediyesi'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Okullar Arası Okçuluk Turnuvası sona erdi

İstanbul haberleri-İstanbul'da ''Okçuluk Benim Sporum Projesi'' kapsamında düzenlenen Okullar Arası Okçuluk Turnuvası tamamlandı.

 Beyoğlu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Okçular Vakfı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Okçuluk Turnuvası tamamlandı.

Turnuvada dereceye giren öğrencilere Okçular Vakfı'nda gerçekleştirilen törenle ödülleri takdim edildi.

Ödül törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve çok sayıda sporsever katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Yıldız, okçuluk sporu ve Türk okçuluğunun gençler arasında yaygınlaşması için okullarda çalışmalar yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Bu anlamda ciddi bir ilginin olduğunu gözlemliyoruz. Okçuluk Benim Sporum Projesi ruh ve beden gelişimi, dikkat, motivasyon ve hedefe odaklanma gibi gençlerimizin zaman zaman yaşadığı bir takım sorunları giderme bakımından bütün öğrencilere tıp dünyasının da önerdiği bir spor. İstanbul'un fethinden itibaren dünyanın en büyük okçularını yetiştirmiş olan Okçular Tekkesinde, Okçular Vakfı olarak geliştirdiğimiz projelerle tüm gençlerimizi okçulukla tanıştırıyoruz. Bugün de bu proje kapsamında yapılan müsabakalar neticesinde başarı elde eden sporcularımıza da il ve ilçe milli eğitim müdürlerimizle bir ödül töreni gerçekleştirdik. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.''

Yorumlar