YEREL HABERLER

O çalışan kovuldu mu? Herkes bu haberi konuşuyor

Günlerdir herkes havalimanındaki o olayı konuşuyor. Bir yolcu, havalimanı çalışanına ağza alınmayacak hakaretler yağdırmıştı. Kadın yolcu kendine gelen baskılar nedeniyle adete sokağa çıkamayacak hale geldi. Mağdur olan çalışanın da kovulduğu iddia edildi. Peki gerçek ne?

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
O çalışan kovuldu mu? Herkes bu haberi konuşuyor

İSTANBUL Havalimanı'nda bir kadın yolcunun hakaretlerine uğrayan havalimanı çalışanının işten çıkarıldığı iddia edilmişti. Çelebi Hava Servisi AŞ'den o kadın çalışanla ilgili açıklama geldi.

Çelebi Hava Servisi AŞ, "Şirketimiz ayrıca yolcular ile havalimanında çalışan kişilerin karşı karşıya kalmalarını önleyecek tedbirlerin daha geniş bir perspektif ile tüm havalimanı kullanıcılarını kapsayacak şekilde ele alınması gerektiği kanısındadır. Bu amaçla şirketimiz havalimanında görev yapan tüm paydaş şirketler ile iş birliği çabalarını harekete geçirmiştir. Adı geçen personelimizin bu olayla ilgili olarak şirketimizle ilişiğinin kesildiğine ilişkin yapılan spekülasyonlar hiçbir biçimde gerçeği yansıtmamakta olup, şirketimiz mağdur olan personelimizin ihtiyaç duyacağı her türlü desteği vermeye bundan sonra da devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar