YEREL HABERLER

Küçükçekmece'deki cinsel istismar olayında yeni gelişme!

Küçükcekmece'de 5 yaşındaki küçük kıza tecavüz eden faillerle ilgili Pakistan uyruklu bir kişi gözaltına alınmıştı. Gelen son haberlere göre olaya ilişkin yeni gözaltıların olduğunu belirtildi.

Küçükçekmece'deki cinsel istismar olayında yeni gelişme!

Küçükçekmece'deki cinsel istismarla ilgili Pakistan uyruklu bir kişi gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyetinde sorgusu süren sapığın 18 yaşında olduğu öğrenildi. M.V.'nin adliyeye sevk edilmesi beklenirken flaş bir gelişme daha oldu.

Pakistanlı zanlının ardından yeni gözaltılar yaşandı. 5 yaşındaki küçük kıza tecavüz olayında gözaltına alınanların sayısı bir anda 9'a yükseldi. Gözaltındakilerin 2'sinin Türk, 7'sinin yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.

KÜÇÜKÇEKMECE'DE NE OLMUŞTU?

Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda; iddiaya göre; henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğunu karşıda bulunan apartman boşluğuna götürerek cinsel istismarda bulundu.

Ailesi, çocuğu kanlar içinde kapının önünde bularak hemen hastaneye götürdü. Ameliyata alınan ve yoğun bakımdaki tedavisi süren çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Yorumlar