YEREL HABERLER

İSMEK 12-16 yaş eğitimleri neler İSMEK başvuru nasıl yapılır?

Kurulduğu ilk günden itibaren milyonlarca İstanbulluya kültür, sanat ve mesleki eğitim imkânı sağlayan İSMEK 18 yaş altı öğrencilere de birçok alanda eğitim imkanı sağlıyor. İSMEK 12-16 yaş eğitimleri neler? İSMEK'e başvuru nasıl yapılıyor?

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İSMEK 12-16 yaş eğitimleri neler İSMEK başvuru nasıl yapılır?

İSMEK'te ilk yıl 3 merkezde, 3 branşta, 141 öğrenci ile başlayan eğitimler, 2018-2019 eğitim dönemi itibariyle İstanbul’un 39 ilçesinde, 242 merkezde, 752 program, 307 branşta, 2 milyon 600 bini aşkın öğrenciye ulaşmıştır.

Birçok üniversitenin öğrenci sayısından daha fazla sayıda öğrenciye sahip olan İSMEK, gerek kursların ve katılımcıların sayısı, gerekse eğitim branşlarının çeşitliliği ve bu eğitimler sonunda ortaya konan kaliteli ürünlerle adeta Türkiye’nin en büyük “Halk Üniversitesi” haline gelmiştir. Bugün İSMEK, ülkemizde olduğu kadar bütün dünyada da model olarak kabul edilen bir kurum konumundadır.

İSMEK milyonlarca kişiye eğitim imkanı sağlıyor. 12-16 yaş eğitim imkanı da sunan İSMEK'te hangi alanlar bulunuyor?

Bilgi Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, EL Sanatları Teknolojisi, Grafik ve Fotoğraf, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Müzik ve Gösteri Sanatları, Yabancı Diller eğitimlerine 12-16 yaş öğrencileri kayıt yaptırabiliyor.

İSMEK BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İSMEK'in birçok alanda eğitim imkanı sağladığı eğitimlere katılmak için İSMEK'in ana sayfasına giriyorsunuz ve  https://kursiyer.ismek.ist/ linkine tıklıyorsunuz.

Yorumlar