YEREL HABERLER

İBB meclis canlı yayını İBB meclis toplantısı canlı izle

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Meclis oturumlarının canlı olarak takip edilebileceğini söyledikten sonra gözler İBB canlı oturumlarına döndü. Peki İBB Meclisi canlı yayını nasıl izlenir? Şifresiz İBB Meclis toplantıları nereden izlenir?

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İBB meclis canlı yayını İBB meclis toplantısı canlı izle

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB meclis toplantısı canlı yayınla nasıl izleniyor? İşte İBB Meclis canlı yayın bilgileri...

Ekrem İmamoğlu, İBB Meclis oturumlarını kendi youtube hesabından canlı olarak yayınlıyor. Eş zamanlı olarak @ekrem_imamoglu twitter hesabından da canlı olarak takip edebileceksiniz.

İBB Meclisi için Frekans bilgileri;

Türksat
11512 vertical
3333 5/6

İBB meclis canlı yayın, İBB canlı izle, İBB meclisi canlı yayın, İBB canlı izle yayın, İBB meclis toplantısı canlı izle, İBB meclis toplantısını izlemek isteyenler için haberimizi hazırladık.

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR KAÇ ÇOCUĞU VAR?

1970 Trabzon doğumlu olan Ekrem İmamoğlu, Trabzon Lisesi'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a geldi. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olan Ekrem İmamoğlu, yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında yüksek lisans yaptı. 1992'de inşaat ve taahhüt işlerine giren Ekrem İmamoğlu, aile şirketinde iş hayatına başladı. Ardından bir şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptı. Ekrem İmamoğlu okul yıllarında amatör olarak futbol da oynadı. 2009 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve ardından 2014 seçimlerinde de Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde yaptığı projelerle dikkat çekti. Ekrem İmamoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır. Ekrem İmamoğlu 1991 yılından bu yana Beylikdüzü'nde yaşamaktadır.

Yorumlar