YEREL HABERLER

Hekimoğlu dizisinin çekildiği İstanbul Valide Atik Hastanesi nerede?

Hekimoğlu, dünya çapında hayran kitlesi bulunan House M.D.'nin uyarlaması olarak biliniyor. Yayınlanan bölümleri ardından beğeni toplayan Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Hekimoğlu'nun çekildiği hastane ve merak edilenler…

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Hekimoğlu dizisinin çekildiği İstanbul Valide Atik Hastanesi nerede?

Yeni yayın döneminde izleyici karşısına çıkan Hekimoğlu, dünya çapında hayran kitlesi bulunan House M.D.'nin uyarlaması olarak biliniyor. Hekimoğlu dizisine dair en çok merak edilen konuların başında ise "Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor?" "Hekimoğlu'unun çekildiği hastane hani şehirde?" soruları geliyor. Hekimoğlu dizisi hakkında merak edilenler...

HEKİMOĞLU NEREDE ÇEKİLİYOR? İŞTE O HASTANE…

Hekimoğlu dizisi, Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çekiliyor. Hekimoğlu dizisi ile Üniversitenin yaptığı bir sözleşme ile fakültenin bazı bölümleri, derslerin de olmadığı dönemlerde dizi çekimleri için kullanılıyor.

Dizide İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismi geçse de aslında böyle bir hastane yoktur. Senaryo gereği üretilmiş hayali bir hastanedir.

Dr. House dizisi

HEKİMOĞLU DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Hekimoğlu dizisi, Amerika’da yayınlanan Dr. House dizisinden uyarlanmıştır. Karga Seven Pictures Türkiye yapımcılığında çekilen dizinin senaryo uyarlaması Banu Kiremitçi Bozkurt’a aittir.

Yorumlar