YEREL HABERLER

Bu Sis Parkı Türkiye'de bir ilk! Nasıl gidilir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kartal’da yaklaşık 5 dönüm yeşil alan içinde tasarladığı Sis Parkı, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Bu Sis Parkı Türkiye'de bir ilk! Nasıl gidilir?

Kartal sahilinde Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan alan üzerinde tasarlanan Sis Parkı, bölgede yaşayan vatandaşların yeşil alan ihtiyacını karşılamak için yapıldı. Parkta, özellikle aileler ve çocukların keyifle vakit geçirerek eğlenebilecekleri bir rekreasyon alanı da oluşturuldu.

Sis Parkı içerisinde bulunan sis havuzları ve ışıklandırmalar aktif duruma geldiğinde, muhteşem sis ve ışık efekti ortaya çıkıyor. Atomize su püskürtülmesiyle oluşan siste, özellikle çocuklar bolca eğleniyor. Park, yaz aylarının sıcak günlerinde suda yürüyerek serinlemeyi tercih edenlerin de mutlaka bulunmak isteyecekleri bir rekreasyon alanı oldu.

SİS PARKINA NASIL GİDİLİR? 

Kartal Sahil'de Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan sis parkına gitmek oldukça kolay. Parka Kartal'dan Kadıköy yönüne yürüyerek kısa sürede ulaşabileceğiniz gibi, Kadıköy yönüne giden tüm otobüsler ve dolmuşlarla da gitmek mümkün...

ÜCRETLİ Mİ?

Sahilde yol üzerinde bulunan parka giriş ücretsiz...

Yorumlar