YEREL HABERLER

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? Bugün kargolar açık mı kapalı mı?

1 Mayıs Çarşamba günü kargolar açık mı sorusuna gönderi yapacak ve paket bekleyen birçok kişi yanıt arıyor.Bugün kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs resmi tatil ve hastaneler, bankalar, okullar kapalı. Peki kargolar için durum ne?

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? Bugün kargolar açık mı kapalı mı?

1 Mayıs'ta kargolar çalışıyor mu sorusu bugün paket gönderecek ya da teslim alacak olan birçok kişi tarafından merak ediliyor. Kargo şirketlerinin çalışma saatleri diğer kurumlara göre farklılık gösteriyor. 1 Mayıs yani bugün hangi kargo çalışıyor mu hangi kargo kapalı?

Yurtiçi Kargo: 1 Mayıs Çarşamba günü birimler kapalı olacaktır.

Aras Kargo: 1 Mayıs Çarşamba günü resmi tatil olması dolayısıyla hizmet verilmemektedir. Tüm şubeler kapalı olacaktır.

MNG Kargo: MNG Kargo: 1 Mayıs Çarşamba günü MNG kargo da resmi tatil nedeniyle kapalı olacak.

Sürat Kargo: Resmi tatil olması dolayısıyla 1 Mayıs Çarşamba günü şubeler hizmet vermeyecek. Edindiğimiz bilgilere göre dağıtım ve teslimat yapılmayacak.

TNT Kargo: 1 Mayıs'ın resmi tatil olması dolayısıyla Cumartesi saatleri ile hizmet verilecek. TNT'nin Cumartesi günleri çalışma saatleri 08:00 – 18:00 arasıdır.

UPS Kargo: Genellikle çalışma saatleri hafta içi saat 07:30 – 18:00 arası ve Cumartesi günleri saat 07:30 – 17:00 arasıdır. Çalışma saatleri için 444 00 66 telefon numaralı UPS Kargo müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

PTT Kargo: 1 Mayıs Çarşamba günü resmi tatil olması dolayısıyla şubelere gönderi teslimatı işlemleri gerçekleşirken, dağıtım ve teslimat yapılamayacak.

DHL Kargo: Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yarın hizmet vermeyecek.

Yorumlar