ÜSKÜDAR

Nakkaştepe kapalı çocuk oyun parkı ücretli mi? Başkan Hilmi Türkmen açıkladı

Her gün binlerce kişinin uğrak adreslerinden biri Nakkaştepe Millet Bahçesi...Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen burada bulunan kapalı çocuk oyun alanının ücretli olup olmadığına dair kendisine yüzlerce soru sorulduğunu belirtti ve sosyal medya hesabından cevap verdi

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Nakkaştepe kapalı çocuk oyun parkı ücretli mi? Başkan Hilmi Türkmen açıkladı

İstanbul'un ilk Millet Bahçesi Nakkaştepe Mesire Alanı hergün binlerce vatandaşın akınına uğruyor. Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde yok yok..

Spor alanları, piknik alanları, tenis kortu, biyolojik göleti,  doğa kaşif atölyesi, macera parkuru, okçuluk alanı, uçan yol ve seyir terası ile hizmet veren Millet Bahçesi'nde kapalı kapalı çocuk oyun salonu da bulunuyor. Peki bu hizmetten yararlanmak ücretli mi?

Bu konuda hergün yüzlerce soru aldığını belirten Başkan Türkmen sosyal medya hesabından cevap verdi.Türkmen, "Nakkaştepe’deki kapalı çocuk oyun parkımız için buradan, whatsapp’tan en az 100 hemşehrim soruyor her gün ücretli mi Başkanım diye :) Elbette ücretsiz. Başlarında spor hocaları da var, onların gözetiminde oynuyor çocuklarımız." dedi.

Yorumlar