ÜSKÜDAR

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Üsküdar Belediyesi'ne ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti. Ortak masa toplantılarına Üsküdar’la başladıklarını belirten İmamoğlu'na birçok isim eşlik etti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Üsküdar Belediyesi'ne ziyaret

İBB'nin "Ortak masa toplantıları" Üsküdar'dan başladı.  İmamoğlu burada yaptığı konuşmada, “Hem Üsküdar’ın, İBB ile bağlantılı bize anlatacaklarını dinlemek hem de o ilçede yürüyen spesifik konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak istiyoruz. Bu anlamda hem Genel Sekreterimiz hem Genel Sekreter Yardımcılarımız bize eşlik edecek. Bugün, sizin hazırlığınız tarafıyla Kirazlıtepe Mahallesi’nin sorunlarını dinlemek istiyoruz; nedir, ne değildir, kurum hafızası açısından. Bu sohbet öncesinde arkadaşlarımızdan sizinle ilişki kurulup bilgi alınmasını istemiştim, 'ön hazırlık yapılsın' diye. Neticede insanlar fayda görsün. Sorun varsa çözülsün. İki kurum da birbirine o anlamda yardımcı olsun. Baktığımız pencere o.

O yönüyle bugün ziyaretinize geldik. Bunu daha koordineli ve sık yaptığımızda, bütün ilçelerin kendi sorunları çözülür. İBB’nin de önünde dizilmiş olan sorunlar çözülür. Faydalı bir gün geçirelim istiyoruz” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Üsküdar’da devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar