ÜSKÜDAR

Hilmi Türkmen Üsküdar Belediye Başkanlığını garantiye aldı!

"Gidecek belediye başkanları" arasında ismi sık sık gündeme geliyordu Hilmi Türkmen'in... Buna rağmen hiç bozulmadı, üstüne alınmadı yazılanları, çizilenleri, konuşulanları. Çalıştı, işine baktı, proje üretti, yaptıklarını kamuoyuna ünlülerin aracılığı ile tanıtmayı bildi.

Hilmi Türkmen Üsküdar Belediye Başkanlığını garantiye aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dönüşüyle birlikte, İstanbul ilçe belediye başkanlarını heyecan sardı. Erdoğan, "büyük değişim"den söz ederken, kimlerin gidici, kimlerin kalacağı konusunda net bilgi vermedi. 

"Gidecekler" arasında ismi bir süre önce çok sık geçen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, siyasi dedikoduya kulaklarını tıkamış, işlerini yapıyor, açılışlar yapıyor, millet kıraathanelerinin örneğini ortaya koyuyor. 

Kısa zamanda yaptıklarıyla gündem olan Hilmi Türkmen, kısa zamanda önemli işler yaptığını, hem de Türkiye'nin en önemli isimleri aracılığı ile Türkiye'ye duyurdu. Ertuğrul Özkök, Fatih Altaylı, Ahmet Hakan, Ayşe Arman bu ünlülerden sadece bir kaçıydı... 

Ve Hilmi Türkmen'in son icraatı... 

Herkes engellilerin gününü kutlamakla ilgilenirken, Hilmi Türkmen çok önemli bir tesisi engellilere armağan ederek hizmetin nasıl yapıldığını ortaya koydu. 

Yorumlar