ÜMRANİYE

Ümraniye'de yaşanana bakın! Çalmadığınız bir bu kalmıştı

Ümraniye'de hırsızlar bu kez lüks araçların farlarına dadandı. Polis şimdi bir gecede 5 ayrı aracın farlarını çalan hırsızları arıyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ümraniye'de yaşanana bakın! Çalmadığınız bir bu kalmıştı

Hırsızlar şimdi de lüks araçların farlarını çalıyor. Son olay Ümraniye'de yaşandı.Bir gecede 5 aracın farlarını çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 3 gün önce saat 02.30 sıralarında Ümraniye Çamlık Mahallesi'nde meydana geldi. Berkan Uluçay, akşam saatlerinde otomobilini apartmanının önündeki sokağa park ederek evine girdi. Sabah otomobilinin yanına gelen Uluçay, aracının iki farının da yerinde olmayıp sökülerek çalındığını fark etti. Berkan Uluçay, karakola giderek şikâyette bulundu.  Berkan Uluçay polis merkezinde, o gece kendi otomobilinin markası ile aynı olan 5 aracın daha farlarının çalındığını öğrendi. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızlık olayın yaşandığı saatte sokakta elektriklerin olmadığını fark etti.  

Far hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Berkan Uluçay'ın arkadaşına ait aynı marka aracın yanına iki motosikletle birlikte 4 kişinin geldiği, iki kişinin motosikletten inerek kısa sürede aracın farlarını söktüğü ve motosiklete binerek olay yerinden ayrıldıkları görülüyor. 

Yorumlar