ÜMRANİYE

Ümraniye’de 6 ton hamsiyi bedavaya dağıttılar

İstanbul Ümraniye’de gerçekleştirilen hamsi festivalinde vatandaşlara bedavaya 6 ton hamsi dağıtıldı. Etkinliğe birçok AK Partili yönetici katıldı ve konuşma yaptı. Ümraniye Santral Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen Geleneksel 6. Hamsi Festivaline vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ümraniye’de 6 ton hamsiyi bedavaya dağıttılar

Ümraniye Rizeliler Derneğinin katkılarıyla Ümraniye Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 6. Hamsi Festivalinde 6 ton hamsinin dağıtıldı.

Etkinliğe; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Rizeliler Dernek Başkanı Necmettin Birinci, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı, Sahil ve Hudutlar Genel Müdürü Osman Kan katıldı.

HAMSİ DAĞITIMINDA AK PARTİ PROPAGANDASI
Ümraniye Belediyesi Mehter Takımının gösterisiyle başlayan programda, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, bir selamlama konuşması gerçekleştirerek festivalin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Eminmollaoğlu; Ardından 31 Mart Seçimlerinden bahsederek “Ümraniye’de yeniden AK Parti bayrakları dalgalanacak” dedi.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım da programda bir konuşma gerçekleştirerek “Hamsi festivalini yıllardır organize ederek geleneği sürdüren Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ediyorum. Atalarımızdan gelen örf ve adetlerimizi yaşatmak adına önemli bir program” dedi. Başkan Adayı İsmet Yıldırım ayrıca 31 Mart Seçimlerinden de bahsetti ve seçimlerin önemini anlattı. Yıldırım; ilçeye yaptığı hizmetler için Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz programdaki konuşmasında “Tüm Ümraniyelileri en kalbî duygularla selamlıyorum. Bugün burada gelenek, görenek ve ananelerimizi hatırlayacak, horonla kardeşliğimizi pekiştireceğiz” diyerek millî birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti ve festivalin hayırlara vesile olmasını niyaz etti.

hamsi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; programda yaptığı konuşmasında “Hamsi bizim millî yiyeceğimizdir, hamsi bütün yörelerimiz tarafından sevilen müşterek lezzetimizdir” dedi.

Yorumlar