ÜMRANİYE

Ümraniye Belediyesi'nden 'Hoş Geldin Bebek' ziyaretleri

Ümraniye Belediyesi'nin 'Hoş Geldin Bebek' ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelere bir de bebek seti hediye ediliyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ümraniye Belediyesi'nden 'Hoş Geldin Bebek' ziyaretleri

Ümraniye Belediyesi takdir toplayan 'Hoş Geldin Bebek' ziyaretlerini sürdürüyor. Zaman zaman Başkan İsmet Yıldırım'ın da katıldığı ziyaretlerin önümüzdeki dönemde de süreceği belirtildi. 2013 yılından 2018 yılına kadar olan sürede 28 bin 6 yeni doğan bebek ziyareti gerçekleştirildi. Ümraniye Halkı projeden oldukça memnun...

Ümraniye Belediyesi tarafından 2013 yılında başlatılan ve yeni bebek sahibi ailelerde büyük bir heyecan oluşturan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamındaki ziyaretler tüm hızı ile sürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı personelin gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında ailelere Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın selamları ve hayırlı olsun dileklerinin yer aldığı mektup iletilerek, bir de bebek seti hediye ediliyor. Bu ziyaretlere zaman zaman Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılarak ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.

Proje kapsamında gerçekleşen ziyaretler ise her gün iki ekip tarafından yapılırken, gün içerisinde yaklaşık 40 aile ziyaret ediliyor. Projenin başladığı 2013 yılından 2018 yılına kadar olan sürede 28 bin 6 yeni doğan bebek ziyareti gerçekleştirilirken, 2019 yılı itibariyle ziyaret edilen ev sayısı 7 bin 600’e, toplam ziyaret sayısı ise 35 bin 606’a ulaştı. Vatandaşlardan büyük takdir toplayan proje, önümüzdeki dönemde de aynı hızla devam edecek.

Yorumlar