ÜMRANİYE

Ümraniye Belediyesi müjdeyi verdi! Yarın açılıyor

Yüzme tutkunları yaşadı. Ümraniye'deki ilk yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi için geri sayım başladı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ümraniye Belediyesi müjdeyi verdi! Yarın açılıyor

Ümraniye Belediyesi dur durak bilmiyor. Ümraniyelilere spor yapabilecekleri yeni alan kazandıran belediye şimdi de Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksini açıyor. Tarih belli oldu spor kompleksinin içinde yok yok...

Ümraniye’nin ilk yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi 26 Ekim günü saat: 14.00 da Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın katılımıyla tüm sporseverlerin hizmetine açılıyor.

Ümraniye’nin ilk, yarı olimpik yüzme havuzunu bünyesinde bulunduran Necip Fazıl mahallesinde yer alan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 2 bin 180 metrekarelik kapalı alanda, içerisinde barındırdığı Fitness Salonu, Karate, Jimnastik, Tekvando, zumba, pilates, step, Hamam, Buhar Odası, Sauna, mescid ve yönetim odası ile Ümraniyelilere hizmet verecek. Ümraniyeliler, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu sayesinde artık yaz-kış yüzmenin tadını çıkartabilecek.

Ümraniye Belediyesi’nin kente kazandırdığı prestij projelerden Ümraniye Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, yüzme tutkunlarına kapısını açıyor. Spor Kompleksi içerisinde bulunan 25 metre uzunluğa, 12 buçuk metre genişliğe ve 2 buçuk metre derinliğe sahip yarı olimpik kapalı yüzme havuzu vatandaşın hizmetinde olacak.

Günün stresini atmak ve kapalı havuzda yüzmek isteyen vatandaşlar açılışın yapıldığı günden itibaren hafta içi her gün (Cuma hariç) 09.00-22.00 saatleri arasında; ön kayıt ve rezervasyon yaptırarak havuzu kullanabilecek. Ayrıca Ümraniyelilere hizmet verecek olan yüzme havuzunda can güvenliği üst seviyede tutulacak ve cankurtaranlarda görev başında olacak.

Spor salonlarından ve havuzdan yararlanmak isteyen vatandaşlar, +90 216 461 46 31 numaralı telefonu arayarak veya Necip Fazıl Mahallesi Dilektaşı Sokak No: 2 Ümraniye adresine giderek yerinde bilgi alabilirler.

Yorumlar