ÜMRANİYE

Ümraniye Belediyesi duyurdu! Bilge Çocuk eğitimleri başlıyor

Ümraniye Belediyesi'nin, daha mutlu ve daha başarılı çocuklar yetiştirmek için hayata geçirdiği Bilge Çocuk (Üstün Yetenekli) Eğitimleri kayıtları sürüyor. Projeye kabul edilen çocukların aileleri de özel bir eğitim alacak.

Ümraniye Belediyesi duyurdu! Bilge Çocuk eğitimleri başlıyor

Ümraniye Belediyesinin Bilge Çocuk (Üstün Yetenekli) Eğitim Projesi bu yıl da çalışmalarına devam edecek. Projeye kabul edilecek olan üstün zekâlı çocuklar, Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ile Ümraniye Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) tarafından, devlet okullarından duyuru yoluyla tespit ediliyor.

Özel bir çalışma olan Bilge Çocuk (Üstün Yetenekli) Eğitim Projesi’nde 2, 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerine, alanında uzman akademisyenler tarafından hazırlanan müfredat ile eğitimler veriliyor.

Üstün yetenekli çocukların eğitimleri, hafta sonları bu proje için Ümraniye Belediyesi tarafından tahsis edilen Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek. Projeye kabul edilen çocukların aileleri de özel bir eğitim alacak. Ayrıca projede yer alan öğretmenlere de eğitici eğitimi verilecek.

Sınırlı sayıda öğrenci kabulü yapılan projenin kayıtları 31 Ekim’e kadar devam edecek.

Yorumlar