ÜMRANİYE

Ümraniye Belediye Başkanı müjdeyi verdi

Ümraniyelilere spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandıran belediye şimdi de Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksini hizmete sundu. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım "Ümraniye'yi spor şehri haline getirmek istiyoruz" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ümraniye Belediye Başkanı müjdeyi verdi

Ümraniye Belediyesi'nin kapalı yüzme havuzu ve spor merkezi açıldı. Necip Fazıl Mahallesi'ndeki açılışa Bakan Kasapoğlu'nun yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'yi spor şehri haline getirmek istediklerini belirtti ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun desteği ile ilçeye dört yüzme havuzu kazandıralacağını belirtti.

"Sportif yatırımlarımızdan biri olan yüzme havuzu ve spor merkezinin çalışmalarını tamamladık. Göreve geldiğimiz günden beri tercih edilir bir Ümraniye için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitime, kültüre ve sportif faaliyetlere çok önem veriyoruz. Halka dokunan, pozitif katkılar sunan projeler üretiyoruz. Kaliteli hizmet anlayışıyla, tecrübemizle bunları ilçemize yansıtmaya çalışıyoruz. Bu tesisimiz gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak ve spor alışkanlığı kazandıracaktır. Sayın Bakanımızın destekleriyle dört yüzme havuzuna daha kavuşacağız. İlçemize ve ülkemize profesyonel sporcular yetiştirmek, Ümraniye'yi spor şehri haline getirmek istiyoruz."

Yorumlar