ÜMRANİYE

Dursun Ali Taşçı Ümraniyelilerle buluştu

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Şehit Köksal Karmil İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya getirdi.

Dursun Ali Taşçı Ümraniyelilerle buluştu

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki vatandaşları zengin içerikli kültür ve eğitim etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ümraniye’deki öğrencilere kendi okullarında seminer dinleme fırsatı sunan ve Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Kültür Sanat Okulda Başlar programları, alanında uzman birçok hoca ve akademisyenin katılımıyla sürüyor. Bu kapsamda; Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı Şehit Köksal Karmil İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Dursun Ali Taşçı, Öğrencilere “Hayat” başlığı altında, başarıya giden yolda hayatın temel prensiplerinden bahsederek, hayatın sadece başarı odaklı yaşanamayacağını, başarının ölçüsünün iyi insan olabilmekle bağlantılı olduğunun altını çizdi ve öğrencilerin sorularını yanıtlayarak semineri noktaladı. Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programlarıyla, hocaları öğrencilerle buluşturmaya devam edecek.

Yorumlar