TUZLA

Tuzla Belediyesi Evde Sağlık Hizmeti başvuru kimler başvurabilir

Tuzla Belediyesi evde sağlık hizmeti başvurusu nasıl yapılır, evde sağlık hizmeti için kimler başvurabilir? Tuzla Belediyesi,2 binek araç, 3 sağlık personeli, 1 büro personeli ile evde sağlık hizmeti alan vatandaşlara hizmet sunuyor. İşte Tuzla Belediyesi'nin ücretsiz sunduğu evde sağlık hizmeti detayları...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Tuzla Belediyesi Evde Sağlık Hizmeti başvuru kimler başvurabilir

Tuzla Belediyesi Evde sağlık hizmeri başvurusu nasıl yapılır, kimler başvurabilir soruları merak ediliyor. Evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan hasta, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurduğu hizmet için ücret ödenmiyor.

Evde Sağlık Hizmeti almak için tek yapmanız gereken 494 10 01 / 0530 834 80 15 numaralı telefonu aramak...

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İrfan Fırat ile Evde Sağlık Hizmeti işbirliği protokolünü imzaladı. Tuzla Devlet Hastanesi tarafından sürdürülen hizmete Tuzla Belediyesi’nin desteğini sağlayan protokol kapsamında, evde sağlık hizmeti ihtiyacı duyan hasta, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların bakım ve tedavi sürecinde işbirliği yapılıyor. Tuzla Belediyesi, bu süreçte 2 binek araç, 3 sağlık personeli, 1 büro personeli ile evde sağlık hizmeti alan vatandaşlara hizmet sunuyor. Tuzla Belediyesi personeli, hekimlerce planlanan tedavilere destek amacıyla enjeksiyon, pansuman, serum takma, sona takma ve hemşirelik hizmetlerini Tuzla Devlet Hastanesi’nin sorumluluğu ve denetiminde yerine getiriyor.

Yorumlar