TUZLA

"İğrenç koku ile yaşam mücadelesi veriyoruz" Tuzla Belediyesi nerede?

Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde her yer deri ve kimyevi madde kokuyor. Özellikle bölgede geceleri nefes almak mümkün olmuyor.Tuzla Belediyesi'nin bu duruma acil çözüm getirmesi bekleniyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
"İğrenç koku ile yaşam mücadelesi veriyoruz" Tuzla Belediyesi nerede?

Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde kötü koku nedeni ile bölge sakinleri büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle geceleri uykudan uyandırmaya kadar giden kötü kokunun deri, kimyevi madde olduğu tahmin ediliyor.

Vatandaşlar Tuzla Belediyesi'nden duruma acil müdahale etmeyi bekleniyor. Belediyeye seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar isyan ediyor:

İnsan sağlığı bu kadar mı ucuz, yazıklar olsun gerçekten...Tuzla Belediyesi lütfen acil çözüm getirin bu hassas konuya eğer siz halledemiyorsanız lütfen İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanımız İmamoğlu'ndan destek alınsın kendisi bu konuya asla duyarsız kalmaz, ne gerekiyor ise yaptırır diye düşünüyorum. Hasta olan, hamile olan, çocuklarımız, bebeklerimiz, yaşlılarımız hepimiz bu iğrenç koku ile yaşam mücadelesi veriyoruz, neden çözüm bulamıyorsunuz neden? Konu hakkında acil çözüm bekliyoruz.

Yorumlar