TUZLA

Binali Yıldırım'dan su faturalarına indirim müjdesi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Tuzla'da halk hitap etti. Yıldırım, vatandaşa su müjdesi verdi.

Binali Yıldırım'dan su faturalarına indirim müjdesi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Tuzla'da  Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti. İstanbul'un üreten bir şehir olacağını, 500 bin İstanbulluya iş ve aş alanı oluşturacaklarını kaydeden Yıldırım vatandaşa fatura müjdesinde de bulundu.

Eğitim, sağlık, turizm, kültür ve sanatta yapacak çok işleri olduğuna işaret eden Yıldırım, "Su faturalarını da metreküp tarifesinden kişi başı tüketime geçerek, yüzde 11 ucuzlatacağız. Daha fazla nüfuslu aile daha az ödeyecek." diye konuştu.

Ayrımcılığın olmadığını vurgulayan Yıldırım şu ifadeleri kullandı: "Şehirde yaşayan siz kardeşlerimizin mutluluğu bizim için çok önemli. Muhteşem bir İstanbul ve Tuzla için hazır mıyız? Şadi Yazıcı ve Binali Yıldırım başkan olunca ne olmayacak onu anlatalım. Ayrı, gayrı yok. Öteki, beriki yok. Yetimin hakkını çarçur etmek yok. Sorunları torunlara bırakmak yok." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar