TUZLA

Binali Yıldırım: Tavşantepe'den Tuzla'ya metro gelecek

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Tavşantepe'den metro Tuzla'ya gelecek. Tuzla'da metroyla tanışmış olacak, hayırlı uğurlu olsun. Böylece Pendik Tavşantepe'ye 12 dakikada gideceksiniz." dedi. Yıldırım ayrıca Tuzla'ya gıda üssü ve ileri teknoloji merkezinin kurulacağını açıkladı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Tuzla'da çeşitli temaslarda bulundu. Yıldırım öncelikle AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı ardından da MHP Tuzla İlçe Başkanlığı ziyaretlerini basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

Daha sonra Mimar Sinan Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'na gelen Yıldırım, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Yıldırım’a Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da eşlik etti.

Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektiren Yıldırım, karanfil dağıttı.

"Tuzla ulaşımda kavşak noktası haline geliyor"

Binali Yıldırım, toplu ulaşımda Tuzla'yı da unutmadıklarını belirterek, "Tavşantepe'den metro Tuzla'ya gelecek. Tuzla da metroyla tanışmış olacak, hayırlı uğurlu olsun. Böylece Pendik Tavşantepe'ye 12 dakikada gideceksiniz." dedi. 

İstanbul'daki üç otogardan bir tanesini de Tuzla'ya yaptıklarını müjdeleyen Yıldırım, otobüs terminalini Orhanlı gişelerinin yakınındaki bir alana kuracaklarını anlattı.

Yıldırım, Gebze-Halkalı banliyö trenlerinin ise yeniden yapıldığını anımsatarak, "Çalışmalar tamamlandı, yakın zamanda bu hattı da açıyoruz. Tuzla'dan Halkalı'ya kadar hiç inmeden rahat rahat Üsküdar'da denizin altından Marmaray'dan geçerek gideceksiniz. Hayırlı, uğurlu olsun. Tuzla ulaşımda kavşak noktası haline geliyor." ifadesini kullandı. 

Yorumlar