SULTANGAZİ

Sultangazi'de bir okulda öğrenci bayıldı velinin iddiası ortalığı karıştırdı

Sultangazi'de bir öğrencinin kantinden aldığı sandviçi yedikten sonra bayılması ortalığı karıştırdı. Bir veli bu öğrencinin ekmekten çıkan uyuşturucu nedeni ile bayıldığını iddia etti okul yönetimi de bu veli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Sultangazi'de bir okulda öğrenci bayıldı velinin iddiası ortalığı karıştırdı

İstanbul haberleri-   Sultangazi Eski Habipler Mahallesi'nde bulunan bir ilköğretim okulunda yaşanan olayda öğrencilerden biri kantinden aldığı sandviçi yerken bayıldı. Epilepsi hastası olduğu belirtilen öğrenci olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak bir velinin iddiası ortalığı karıştırdı. Bu kişi, çocuğun sandviçteki uyuşturucunun etkisiyle bayıldığını öne sürdü. Söylenti kısa sürede yayıldı. Polis okulda inceleme yaptı. Ancak iddianın yalan olduğu anlaşıldı. Sosyal medyada da yayılan iddia üzerine okul yönetimi, veli hakkında suç duyurusunda bulundu.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

İlçe milli eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Okul kantinlerimiz okullarda kurmuş olduğumuz komisyonlarımız tarafından her ay denetlenmektedir. İlçe tarım müdürlüğümüz tarafından okul kantinlerimiz yılda iki defa denetlenmektedir. Okul kantinlerimizde Bakanlığımızın belirlediği ürünler dışında her hangi bir ürün satılmamaktadır. Olay tamamen asılsızca yapılan bir ihbardır" denildi.

Yorumlar