SULTANGAZİ

Sultanbeyli'de dehşet kaldırımdaki 3 kişiyi ezip geçti

Sultanbeyli'de akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet yoldaki 3 kişiyi ezip geçti.Bir dükkana girerek durabilen kamyonetin sürücüsü gözaltına alındı.

Sultanbeyli'de dehşet kaldırımdaki 3 kişiyi ezip geçti

İstanbul haberleri- Sultabeyli'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yolda ve kaldırımdaki 1'i kadın 3 kişiyi ezerek bir dükkana girdi. 3 kişinin ağır şekilde yaralandığı kaza sonrası sürücü gözaltına alındı. Kazanın nedeni bilinmiyor polis olaya ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, 17.15 sıralarında Battalgazi Mahallesi Selçukhan Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde ilerleyen 34 YM 8628 plakalı kamyonet, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, yolda ve kaldırımdaki 3 kişiyi ezerek bir dükkana girdi. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Sürücü gözaltına alınırken polisin olaya ilişkin çalışmaları sürüyor.

Yorumlar