SULTANGAZİ

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme desteği sağladı. Spor malzemesi desteği töreninde konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, şunları söyledi...

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,  sporun gelişmesinde ve uluslararası başarılarda amatör sporların çok büyük katkısı bulunduğuna dikkat çekerek; "Gençlerimizin spor yapmaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu amaçla ilçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine her türlü desteği veriyoruz" dedi.Programa katılan eski milli futbolcu Fatih Tekke'de spor yaşamındaki  bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaştı.

Sultangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, eski milli futbolcu ve İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke ile  amatör spor kulüpleri yöneticileri ve sporcular katıldı.

Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sporun gelişmesinde ve uluslararası başarılarda amatör sporların çok büyük katkısı bulunduğuna dikkat çekti. Amatör  sporda başarının  temelinde  sporu tabana yayan amatör bir ruh yattığına işaret eden Başkan Altunay, "Sultangazi Belediyesi olarak çocuklarımızın  ve gençlerimizin spor yapmaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu amaçla ilçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine her türlü desteği veriyoruz" dedi.

İlçede faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerinin bir çok başarıya imza attığını ifade eden Başkan Altunay, "Ay-yıldızlı bayrağı uluslararası arenada dalgalandıracak geleceğin şampiyon sporcularının yetiştirilmesi için  büyük çaba sarf ediyoruz. İlçede yaptığımız tüm çalışmalarda önceliğimiz gençler oldu. Hizmet tesislerimizde ve açık alanlarda çeşitli spor etkinliklerinin yapılması için saha ve spor alanları oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Konuşmasında gençlere bir de müjde veren Başkan Altunay, Cebeci Mahallesi'nde 92 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak şekilde projelendirilen Cebeci Mahalle Hizmet Tesisleri'nde aynı anda bin gencin istifade edeceği spor alanı oluşturulacağını söyledi.

Başkan Altunay konuşmasının son bölümünde ise Sultangazi Belediyesi'nin gençlere yönelik yapılan eğitim, kültür ve spor yatırımları konusunda bilgi verdi.

Eski milli futbolcu ve İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke de sporcularla bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Program sonunda Başkan Altunay ve Tekke  ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulübü yöneticilerine plaket takdim etti.

Yorumlar