SULTANBEYLİ

Viaport-Devlet Hastanesi minibüs hattı seferlere başladı

Sultanbeyli’nin ulaşım ağı genişliyor. Bu kapsamda Viaport-Sultanbeyli Devlet Hastanesi minibüs hattı seferleri başladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Viaport-Devlet Hastanesi minibüs hattı seferlere başladı

Devlet Hastanesi-Viaport arasında sefer yapacak olan minibüs hattı, pazartesi günü işlemeye başladı. 8 aracın hizmet vereceği hat, sabah 07.00 ile akşam 21.00 arasında hizmet verecek.

Viaport durağından çıkış yapacak olan minibüs, Akşemsettin Mahallesi Fatih Bulvarı güzergâhından Mecidiye Mahallesi Mecidiye Caddesi’ne geçecek. Oradan Amasya Caddesi üzerinde seyredecek olan hat, tekrar Fatih Bulvarı’na çıkarak Çeşme durağına ilerleyecek.

Çeşme durağından Atatürk Caddesi’ne geçecek olan hat, Çeşme Köprülü Kavşağı’nı takip ederek Demokrasi Caddesi’ne ulaşacak. Demokrasi Caddesi’nden Kaptan-ı Derya Caddesi’ne geçecek olan minibüs hattı, daha sonra Yunus Emre Caddesi’ne çıkacak ve Türk Telekom Şehit Murat Naiboğlu Anadolu Lisesi önünden Devlet Hastanesine ulaşacak

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Uzun zamandır beklediğimiz bir hattı. İlçemize hayırlı olsun. Bu hatla birlikte ilçe içinde ulaşım ciddi anlamda rahatlayacak, vatandaşlarımız daha kolay ulaşım imkanı bulacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar