SULTANBEYLİ

Sultanbeyli’nin başarısı Gönül Belediyeciliği

Sultanbeyli’de 10 yıldır görevde olan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede gönül belediyeciliğini merkeze alarak hayata geçirdiği çalışmalarla insanların takdirini topladı.

Sultanbeyli’nin başarısı Gönül Belediyeciliği

İstanbul’un gözde ilçelerinden biri olan Sultanbeyli, son on yılda aldığı yatırımlarla göz doldurdu. Eğitimden sağlığa, kültür sanattan ulaşıma varana kadar ilçede birçok hizmet halkla buluşturuldu.

Her fırsatta halkın içinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin farklı kesimlerinde gönlüne girerek tam bir gönül belediyeciliği örneği sergiliyor. Kapısı herkese açık olan Başkan Keskin, sık sık sokaklarda esnaf ziyareti yapıyor, işyerlerinde çalışanlarla buluşuyor. Sultanbeyli başarısını halkla iç içe başarısına borçlu.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Sultanbeyli’de yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede, "İlçemize kazandırdığımız yatırımlar Sultanbeyli’mizde hizmetin kalitesini artırdı. Birçok alanda köklü çalışmalar yaptık. Ulaşım sorunlarımızı büyük ölçüde çözdük. Alt ve üstyapıda eksiklerimiz neredeyse kalmadı. Tabi bu hizmetlerin yanı sıra en büyük yatırımları da insanımıza yaptık."

"Kültür merkezleri, gençlik merkezleri, kütüphaneler, okuma evleri ve okullar açtık. Çünkü insanımızın gönlüne dokunmayan hiçbir hizmetin kalıcı olmayacağının farkındayız.” dedi.

Yeni döneme dair sinyallerde veren Başkan Keskin, “Yeni dönemimiz inşallah daha da iyi olacak. İlçemize metro hatları kazandıracağız. Yeni mesire alanları, eğitim kampüsleri gibi mega projelerimiz bulunuyor. Sultanbeyli’ye on yıl önce gelenler bugün çok büyük bir değişim yaşandığını görüyor. İnşallah beş yıl sonra gelenler cazibe merkezi haline gelen Sultanbeyli’ye şahit olacak”. şeklinde konuştu.

Yorumlar