SULTANBEYLİ

Sultanbeyli gelişiyor mobil saha ekipleri iş başında

Sultanbeyli Belediyesi başlattığı Sokak Sokak Sultanbeyli projesini devam ettiriyor. Cuma günü gerçekleşen programda mobil saha ekipleri, Battalgazi Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Sultanbeyli gelişiyor mobil saha ekipleri iş başında

Sultanbeyli Belediyesi; ilçenin eksikliklerinin giderilmesi, ilçe sakinlerinin taleplerinin yerine getirilmesi için “Mobil Saha Ekibi” kurdu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve mobil saha ekipleri mahalle mahalle çalışmaya devam ediyor. Sokak Sokak Sultanbeyli projesi kapsamında kurulan mobil saha ekipleri, cuma günü Battalgazi Mahallesi’nde tarama yaptı.

Proje kapsamında Başkan Hüseyin Keskin, sabah saatlerinde görevlendirilen mobil saha ekipleriyle ortak bir noktada buluştu ve ekiplere kolaylıklar diledi. Hemen sonrasında zabıta, park ve bahçeler, temizlik ve fen işleri ekipleri mahalleye dağılarak çalışmalarına başladı.

Başkan Keskin de mahallede bulunan sağlık kuruluşlarını, STK’ları, muhtarı, esnafları ziyaret etti. Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne de giden Başkan Keskin buradaki hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cuma namazını da mahallede kılan Başkan Keskin, “İlçemizdeki 15 mahalleyi kapsayan programımızı bugün Battalgazi Mahallesi’nde gerçekleştiriyoruz. İlkini Hasanpaşa’da yapmıştık. Projemize Sokak Sokak Sultanbeyli dedik. Amacımız mahallelerimizin taleplerini yerinde görmek. Vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ziyaret etmek. Böylece eksikliklere anında müdahale ediyoruz” dedi.

Çalışmaların devam edeceğini ifade eden Başkan Keskin, Sultanbeyli’nin hızla geliştiğini ve kalkındığını söyledi.

Yorumlar