SULTANBEYLİ

Sultanbeyli Belediyesi kış hazırlığı için teyakkuza geçti

Meteorolojiden yapılan açıklamaları günü gününe takip eden belediye, vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için imkânlarını seferber etti.

Sultanbeyli Belediyesi kış hazırlığı için teyakkuza geçti

Sultanbeyli’de kar yağışıyla ilgili yapılan uyarılar göz önünde bulundurularak çalışmalar tamamlandı. İlçe sakinlerinin kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çaba gösteren Sultanbeyli Belediyesi tuzlama ve küreme araçlarını görev yerlerine çıkardı.

Bu çerçevede tuzlama araçları, greyderler, dekoderler, tonlarca tuz ve belediye personelleri kritik bölgelerde görev yapacak. Diğer taraftan kamu kurumlarına ve okullara, istedikleri oranda tuz takviyesi yapılacak.

sultanbeylibelediyesi

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Kış aylarının gelmesiyle birlikte ilçemizde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerimizi aldık. Tuzlama araçlarımız ve ekiplerimiz 7/24 görev yapacak. İlçemizin kritik öneme sahip noktalarında ekiplerimiz hazır bulunacak.” şeklinde konuştu.

Vatandaşları da ekiplere yardımcı olmaya davet eden Başkan Keskin, “Tabi burada hemşehrilerimizin de dikkatli olması ve bize yardımcı olması gerekiyor. Kar yağışının olduğu günlerde özel araçlarını çok zorunlu olmadıkça kullanmamalarını, toplu ulaşıma yönelmelerini rica ediyoruz. Diğer taraftan zincirsiz trafiğe çıkılmamasını özenle hatırlatıyorum. Birlikte hareket edersek sorunsuz şekilde üstesinden gelebiliriz. Ben şimdiden tüm hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, Rabbim’den 2019 yılının dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar