SULTANBEYLİ

Sultanbeyli belediye meclisinden Barış Pınarı'na destek

Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeleri ülke bütünlüğünü korumak, sınırdaki terör koridorunu temizlemek amacıyla Suriye’nin kuzeyinde başarıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı’ndaki kahraman mehmetçikler için kan verdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Sultanbeyli belediye meclisinden Barış Pınarı'na destek

Yurdun dört bir yanında Barış Pınarı Harekatı’na destekler sürüyor. Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeleri de Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı yürütülen Barış Pınarı Harekatı’na katılan güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla, Türk Kızılayı’na kan bağışından bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Lafçı yaptığı açıklamada Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini ifade etti. Millet olarak terör örgütlerine karşı verilen mücadelede devletin sonuna kadar yanında olduklarını ifade eden Lafçı, “Bizler inanıyoruz ki ordumuz Suriye’nin kuzeyinden başarıyla çıkacaktır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz orada ülkemizi tehdit etme alçaklığında bulunan terör örgütlerine haddini bildirecektir. Millet olarak güvenlik güçlerimize dua ediyoruz. Bugün burada “Vatan İçin Kanımız Feda, Dualarımız Mehmetçikle” diyerek bu etkinliği düzenledik ve meclis üyesi arkadaşlarımızla Kızılay’a bağışta bulunduk.” şeklinde konuştu.

Yorumlar