SULTANBEYLİ

O eski halinden eser kalmadı görenlerden tam not aldı

Sultanbeyli Belediyespor’un maçlarını oynadığı Gölet Stadyumu, yeni haliyle göz dolduruyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
O eski halinden eser kalmadı görenlerden tam not aldı

3. ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sultanbeyli Belediyespor, artık maçlarını kendi evinde oynayacak. Geçtiğimiz sezonun ortasında tadilata alınan stadyumun tadilatı bitti. Stadyumun tribünleri kapalı hale getirildi, koltuk sayısı 3272’ye çıkarıldı, çimler doğal hale dönüştürüldü. Stadyuma engelli tribünü yapıldı ve çıkış kapılarının sayısı artırıldı.

Yeni stadyumla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Belediyespor’a yenilenen yuvasında başarılar diledi. Sultanbeyli Belediyespor’un ilçeyi başarıyla temsil ettiğini vurgulayan Başkan Keskin, “İlçemizin hem tanıtımı hem de temsili noktasında kulübümüze büyük görevler düşüyor. Belediye ve ilçe olarak takımımızın her zaman destekçisiyiz. Bu sezon başarı elde edeceğimize inanıyoruz.” dedi.

Kulüp Başkanı Bayram Ekşi de yaptığı açıklamada, stadyumun eksiklerinin giderildiğini, bu sene başarılı olabilmek adına tüm güçleriyle sahada mücadele edeceklerini vurguladı. Taraftardan da destek isteyen Ekşi, futbola gönül veren herkesi tribünde görmek istediklerini ve el ele vererek başarılı sonuçlar alabileceklerini kaydetti.

Yorumlar