SULTANBEYLİ

Hüseyin Keskin müjdeyi verdi Sultanbeyli'de tapular dağıtılıyor

Yıllardır kanayan bir yara haline gelen mülkiyet sorunu Sultanbeyli'de başkan Hüseyin Keskin'in çalışmalarıyla çözüme ulaşıyor. Kadastro çalışmaları biten parseller hızla askıya çıkıyor, tebligatlarını alan hak sahiplerine de tapuları teslim ediliyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Hüseyin Keskin müjdeyi verdi Sultanbeyli'de tapular dağıtılıyor

İSTANBUL Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin müjdeler verdi. Yeni parsellerin askıya çıktığını kaydeden Keskin, “Mecidiye Mahallesi; 1410, 1410A, 1420, 1373, 1603 parseller ile Necip Fazıl Mahallesi’nde bulunan 1325 parselin askıya çıktı. Hayırlı olsun.” dedi.

Mecidiye Mahallesi iftarında mahalle sakinlerine müjde veren Başkan Keskin, “Mecidiye Mahallemizde bulunan 1410, 1410A, 1420, 1373 ve 1603 parseller askıya çıktı. Necip Fazıl Mahallemizde bulunan 1325 parselinde çalışmaları tamamlandı ve orada da askı süreci başladı. Bir aylık askı sürecinden sonra tebligatlarınızı alacaksınız. Rabbime hamdolsun, Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü destekleriyle ilçemizin mülkiyet sorunu çözüldü. Sultanbeyli artık bambaşka bir gelişim evresine girecek.” dedi.

Yorumlar