ŞİŞLİ

Şişli yerel seçim anketini ORC yayınladı Mustafa Sarıgül mü Muammer Keskin mi?

Şişli yerel seçim anketini ORC Araştırma yayınladı. Herkes CHP'nin mi yoksa DSP'nin mi adayı kazanacak diye merak ederken ilk kez yayınlanan Şişli yerel seçim anketine göre Mustafa Sarıgül seçimleri yüzde 35 puanla kazanıyor.

Şişli yerel seçim anketini ORC yayınladı Mustafa Sarıgül mü Muammer Keskin mi?

Şişli Belediye Başkanı olarak CHP’de uzun yıllar siyaset yapan Mustafa Sarıgül cak ayında aday gösterilmediği için "Yıllardır gece gündüz çalışmaktan yorulmayan ben, yaşadığımız belirsizlikten, beklemekten ve bekletilmekten yoruldum!” diyerek istifa etmişti.

Sarıgül CHP’den istifa edip DSP’ye katıldı ve Şişli’den aday oldu. İstanbul’un en önemli ilçelerinden Şişli’yi kimin kazanacağı merak edilirken yerel seçimlerle ilgili bomba bir anket geldi. Anketi ORC Araştırma şirketi yaptı. ORC’nin anketine göre Şişli’de ipi Mustafa Sarıgül göğüslüyor.

İşte ORC’nin yaptığı Şişli anketi;

Sarıgül'den o iddialara tepki

Sarıgül’ün belediye seçimlerini kazanamaması durumunda bir B planı yaptığı ve DSP’nin başına geçmeyi düşündüğü iddia edildi.

DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, DSP genel başkanı olacağı iddialarına tepki gösterdi.

Sarıgül, "Ben DSP’nin kurumsal kimliğine bunu sevgisizlik olarak görürüm. DSP’nin Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal’dır ve kendisiyle tam bir anlaşma ve iş birliği içerisinde çalışıyoruz." dedi.

Yorumlar