ŞİŞLİ

Şişli Belediye çalışanları Mustafa Sarıgül'ü mumla arıyor

Mustafa Sarıgül yönetiminde iken maaşlarını düzenli bir şekilde alan Şişli Belediyesi çalışanları, Hayri İnönü döneminde ise maaşa hasret kaldı. Canlarından bıkan işçiler belediye önünde eylem yapmak zorunda kaldılar.

Şişli Belediye çalışanları Mustafa Sarıgül'ü mumla arıyor

Hayri İnönü'den önceki dönemde görevde bulunan Mustafa Sarıgül'ün ihmal etmemek için özen gösterdiği Şişli Belediyesi çalışanları, eski başkanlarını mumla arar hale geldiler...

İnönü döneminde uzun bir süre maaş alamamaktan şikayetçi olan çalışanlar kime başvurduysalar da bir netice elde edemediler. İşten çıkarılma korkusuyla herhangi bir girişimde bulunmayan işçiler, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'yi eleştirme adına işçilerin haklarını savunmak için "Sokağa çıkmaları gerekir" açıklamasından sonra soluğu belediye binasının önünde aldılar.

HALKI DEVLETE KARŞI SOKAĞA DÖKECEKLERDİ, HALK CHP’YE KARŞI SOKAĞA ÇIKTI

CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir hafta önce düzenlenen Ankara Adalet Çalıştayı’ndaki konuşmasında, “sokağa çıkmayan işçi, işçi değildir” çağrısı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu şöyle konuşmuştu: Bir devlet benim çalışma hakkımı teslim etmiyorsa, sosyal devlet olma anlayışından uzaklaşmış demektir. En çok isyan etmesi gereken sendikalar. Anayasa, çalışma ve dinlenme hakkı var diyor.

Yorumlar