ŞİŞLİ

Ekrem İmamoğlu uyardı: İkazımı duyacaklarını düşünüyorum

CHP'nin İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, DSP'ye giden 'küskün partililer'e seslendi. CHP çatısı altında toplanmaya çağıran İmamoğlu, "Arkadaşlarımızın bir kez daha düşünüp, yol ayrımında değil, yol birliğinde buluşmalılar. " dedi.

Ekrem İmamoğlu uyardı: İkazımı duyacaklarını düşünüyorum

CHP Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ''Hayalimdeki Şişli Proje Tanıtım Buluşması'', Şişli'deki Grand Cevahir Otel'de gerçekleştirildi.

CHP ile DSP arasında yaşanan "oyları bölüyorlar" tartışmasına İmamoğlu da katıldı. Aday belirleme sürecinde istifa edip DSP'ye katılanlar İmamoğlu'nun gündemindeydi. 

Yerel seçimlerde herkesin derin bir sorumluluğun olduğunu belirten İmamoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

Arkadaşlarımız bir kez daha düşünüp, yol ayrımında değil, yol birliğinde buluşmalılar

"Hiç kimse, basit sebeplerle burun kıvıramaz. Oturduğu yerden ayağa kalkmalı, basit sebeplerle kendini dışarı itmemeli, ayrışmamalı, bütünleşmeli ve birleşmelidir. Buradan çağrımdır. Bir an kızmış, öfkelenmiş, kendine başka bir yol seçmiş arkadaşlarımız olabilir. Bugün, başka bir gündür. Bu yerel seçim, başka bir ihtiyaç seçimidir. Türkiye'nin moral seçimidir. Sadece İstanbul ittifakı için değil, Türkiye'nin ittifakı için, milletçe, farklı bir görüşe, farklı bir yönelişe yürümek için başka bir yerel seçimdir.

Bugün itibariyle, Şişli'den, anlamlı bir ilçeden, doğru bir merkezden çağrı yapıyorum. Zaman geç değildir. Arkadaşlarımız bir kez daha düşünüp, yol ayrımında değil, yol birliğinde buluşmalılar. 31 Mart'a kol kola yürümeliyiz. Aksi taktirde, bu sadece bir siyasal süreç değil, toplumsal bir süreç olduğunu, halkın süreci tüm vicdanıyla, ahlakıyla, adaletiyle takip ettiğini görüyorum. Bu duyurumu, bu ikazımı duyacaklarını düşünüyorum. Eğer, bunu dikkate alırlarsa mutlu olurum. Ama dikkate almazlarsa, bizimle bir hesapları yok ama halk hesabını verir.'' 

Yorumlar