SİLİVRİ

Silivri Belediye Başkanı sözünü tuttu ve müjdeyi böyle duyurdu: İlk adımı attık

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" projesi için ilk adımın atıldığını müjdeledi. Yılmaz, "Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile yaptığımız toplantıda Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projemizin ilk adımını attık. En kısa sürede inşaatına başlıyoruz. " dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Silivri Belediye Başkanı sözünü tuttu ve müjdeyi böyle duyurdu: İlk adımı attık

Silivri'ye yarı olimpik yüzme havuzu geliyor. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Havuzun inşaatına kısa zamanda başlanacağını belirten Yılmaz sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Silivri'yi hak ettiği noktaya ulaştırmak için verdiğimiz mücadele ve yaptığımız girişimler bir bir sonuçlanıyor. Sizlere daha önce ifade ettiğimiz "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" sözümüzü yerine getiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile yaptığımız toplantıda Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projemizin ilk adımını attık. En kısa sürede inşaatına başlıyoruz. Bu kapsamda katkıda bulunan Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'e ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na teşekkür ediyorum.Silivrimize hayırlı olsun.

Yorumlar